Banana Bread
Αυτή η συνταγή για ψωμί μπανάνας είναι μακράν η καλύτερη! Ακολουθήστε τα βήματα και δημιουργήστε το πιο νόστιμο και τρυφερό ψωμί μπανάνας ever! Έχει υπέροχη γεύση και το απολαμβάνω κάθε πρωί και όχι μόνο!
No Reviews
Συστατικά
Προσαρμόστε τις μερίδες
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις | |
1κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα | |
1κ. γλυκού αλάτι | |
3/4 κούπας καστανή ζάχαρη | |
1/2 φλιτζάνι βούτυρο | |
2 αυγά χτυπημένα | |
2 1/3 φλιτζάνια πουρέ ώριμων μπανανών |
Διατροφικές πληροφορίες
230 Θερμίδες
9γρ Λιπαρά
35γρ Υδατάνθρακες
4γρ Πρωτεΐνη
Οδηγίες
1.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου. Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψί 9x5 ιντσών.
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο
2.
Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ. Χτυπάμε την καστανή ζάχαρη και το βούτυρο με ένα ηλεκτρικό μίξερ σε ένα ξεχωριστό μεγάλο μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο
3.
Προσθέστε τα αυγά και τις πολτοποιημένες μπανάνες μέχρι να αναμειχθούν καλά. Ρίχνουμε το μείγμα της μπανάνας μέσα στο μείγμα αλευριού και το ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί επίσης.
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο
4.
Ρίξτε το μίγμα στο έτοιμο ταψί.
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο
5.
Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 60 λεπτά. Βυθίζουμε μια οδοντογλυφίδα στο ψωμί μας για να ελέγξουμε αν είναι έτοιμο μέχρι να βγει καθαρή. Αφήνουμε το ψωμί να κρυώσει στο τηγάνι για 10 λεπτά και μετά το βάζουμε σε σχάρα να κρυώσει εντελώς.
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο
Αφήστε μια απάντηση