Πρωτεϊνικό Wrap με σπανάκι και φέτα

5 λεπτά

πάρα πολύ εύκολο

1

Ξεκινήστε δυναμικά την μέρα σας με αυτό το εξαιρετικά χορταστικό και πρωτεϊνικό πρωινό! Σπανάκι, φέτα και ελιές όλα μαζί μέσα σε μία ελαφρώς ζεσταμένη τορτίγια ολικής. Ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη, σίδηρο, ψευδάργυρο και σύνθετο υδατάνθρακα!

 

No Reviews

Συστατικά

Προσαρμόστε τις μερίδες
2 μέτρια αυγά φρέσκα
1/2 φλιτζάνι σπανάκι χοντροκομμένο
5 τεμάχια ελιές Καλαμάτας
20γρ τυρί γίδινο φέτα τριμμένο
1 κ. σουπας ελαιόλαδο
1 τεμάχιο τορτίγια ολικής
αλάτι
πιπέρι
Διατροφικές πληροφορίες
607 Θερμίδες
45γρ Λιπαρά
24γρ Υδατάνθρακες
24γρ Πρωτεΐνη

Οδηγίες

1.
1
Προετοιμάζουμε τα υλικά! 
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο
2.
2
Ζεσταίνουμε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε 1 κουταλιάς της σούπας ελαιόλαδο. Το στροβιλίζουμε για να καλύψει το τηγάνι.
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο
3.
3
Ανακατεύουμε τα αυγά σε ένα μικρό μπολ. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το μείγμα στο τηγάνι. Αφήνουμε τα αυγά να ψηθούν για λίγο και έπειτα σπρώχνουμε απαλά με μια σπάτουλα για να ψηθούν σωστά. Λίγο πριν ψηθούν τα αυγά, προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν τα υλικά.
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο
4.
4
Αποσύρουμε τα αυγά από τη φωτιά και τα βάζουμε πάνω από την τορτίγια ολικής. Περιχύνουμε τα αυγά με την θρυμματισμένη φέτα και τις ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών.
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο
5.
5
Τυλίγουμε προσεχτικά!
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο
6.
Καλή όρεξη!
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *